Søndagsblog: 5 små overraskelser til gæsterne ved jeres udendørsbryllup

Det er efterhånden blevet super populært at få lavet favor boxes til alle sine bryllupsgæster. De indeholder som oftest chokolade eller noget andet lækkert. Holder I et udendørsbryllup f.eks. med sommer-, efterårs-, skov-, strand- eller vintagetema? … eller andet i den dur, hvad så med at prøve noget anderledes?! Her kommer nogle forslag til hvad I kan finde på af sjove små overraskelser til jeres gæster.

I kan lave en lille pakke eller pose med blomsterfrø til hver af jeres gæster med ordene ”let love grow” skrevet udenpå. Når I har fået lavet alle de små poser med blomsterfrø lægger I dem i f.eks. en trillebør eller i en lille trækasse. Så sættes der et stort træskilt i trillebøren eller i trækassen med ordene ”take one and watch love grow”. Super romantisk.

Jeg ved ikke med jer, men jeg er en af de uheldige der altid får MANGE myggestik. Måske har nogle af jeres gæster det på samme måde? For at gøre noget ekstra lækkert for gæsterne kan I stille en spand eller kurv med insektspray som de kan gøre brug af hvis de skulle have glemt noget selv. I kan også lave en lille pose til alle gæster med nogle remedier mod insekterne.

Er det en dejlig varm sommerdag? Så sæt en balje/spand med forfriskninger som gæsterne kan tage af. Skriv f.eks. på et skilt at de kan tage en drink inden vielsen. Hvis det er kirkebryllup, så stil det ude foran og hvis det er i skoven, så kan I stille det på vejen hen til hvor vielsen skal finde sted.

Et lille tip: Husk at stille en skraldespand op som de tomme flasker/dåser kan smides ned i.

Under festen kan dansemusene godt få ømme fødder. Sørg for at der ligger nogle flade sko til kvinderne så de lige kan hoppe i nogle andre sko så de kan danse videre natten lang. Skulle der være nogle af gæsterne der ikke er de store dansere så kan de jo komme til at fryse. Lav en stor kurv med tæpper så de lige kan tage et og lægge om sig.

Sidst, men ikke mindst, kan I sørge for at der er en lille pose eller flaske med nogle lækre ting til hoved til dagen efter den store fest. Det er kun fantasien der sætter grænser. Hvad synes I der er lækkert efter en fest? Så længe det kan pakkes i en lille pose eller være i en flaske så det kan deles ud, så er det bare med at få det lavet.

Jeg ønsker jer rigtig god fornøjelse. Husk I kan finde mere inspiration på vores Pinterest, Instagram eller Facebook.

Søndagsblog: Den klassiske talerække

Der er mange traditioner og ritualer forbundet med et bryllup. Nogle ynder at følge dem til punkt og prikke, andre er mere lidt loose på dette punkt. Det er ikke almen skik at bruden skal holde en tale – det er faktisk helt frivilligt, dog er det blevet lidt en trend at bruden holder en tale. Dog slipper gommen ikke så let! Her er en kort oversigt over, hvordan talerækken normalt ser ud.

  1. Første taler er ALTID værten – som regel er det gommen som tager teten og byder velkommen eller så er det brudeparrets forældre. Værtens opgave er, at byde kort velkommen til alle og orientere gæsterne om de helt basale og praktiske ting. Derefter introduceres toastmasteren.
  1. Toastmasterens opgave – er at orientere om aftenens forløb og selvfølgelig vigtigst af alt at gøre sig opmærksom på sig selv, så ingen er i tvivl om hvem den valgte toastmaster er. Toastmasterens vigtigste opgave er, at introducere alle gæsternes taler, hans egen kommer ofte først sent i programmet. Det er normal kutyme, at toastmasteren også holder en tale for brudeparret.
  1. Den første tale – skal egentlig være brudens far. Talen bør indeholde minder fra datterens barndom og til slut en hjertelig velkomst til gommen nu er officielt en del af familien.
  1. Næste tale – bør være gommen. I talen bør der være en lille tak til brudens forældre, at han har fået æren af at få deres datter. Derefter skal talen være til hans livs udkårne.
  1. Den femte taler – er forloveren, som meget gerne må fortælle om brudgommens ungkarleliv og deres lange venskab han har haft med gommen. Denne tale er ofte meget humoristisk og et sjovt og måske lidt pinligt indslag.
  1. Hernæst kommer gommens far – Ifølge skik og tradition tro skal han henvende sig direkte til bruden og byde hende velkommen i familien. Her må der gerne være plads til spøg i form af en advarsel om gommen!
  1. Den syvende taler – er bruden. Dog er det blevet meget alment, at bruden holder den aller sidste tale. Brudens tale er som regel kun henvendt gommen.

Photographing wedding speeches is always a challenge in low light venues. Which 9 out of 10 are! Horrible over head lights are often toned down by being edited as black and white, but that is also to help the eye focus on the emotions of the scene.:
Foto: Pinterest

Søndagsblog: Ægte vipper eller ej?

Hvem drømmer ikke om lange smukke Bambi øjenvipper – især på sin store dag?

Hvis du fra naturens side ikke er udstyret med enten de længste eller mest fyldige øjenvipper og drømmer om de helt perfekte vipper til dit bryllup så fortvivl ej. Der findes mange forskellige metoder og der er sikkert én som er helt perfekt til dig.

Vippe extensions
Hvis du ikke har prøvet det før, anbefales det at lige prøve det 6 uger før sit bryllup. Blot for at være på den helt sikre side. Du kan få lavet dine vipper af mange utrolige dygtig vippe teknikere landet over. Et godt råd er ikke at løbe med det første og billigste bud. Det er vigtigt du finder en person med erfaring og de rette produkter. Med de smukke og ensartede vipper slipper du for bøvl med mascara – hvilket er oplagt på en dag, hvor du muligvis fælder en tåre eller to.

Eyelash lift
Er du så heldig og er fra naturens side udstyret med lange og flotte vipper, men mangler lige det sidste volume? Så er der 2 gode bud på, hvordan du gør det. Eyelash lift er et buk af dine vipper, så de både syner endnu længere men også mere fyldige. Effekten er næsten den samme som ved extensions, dog er det bare dine helt egne vipper. Hvis du stadig efter løftet ønsker mere fylde kan du lægge en god og fyldig mascara på.

Serum
Hvis du ikke ønsker at ”fake it to you make it”, er en god vippe serum en rigtig smart og naturlig vej at gå. Der findes mange forskellige serummer men de to som har fået bedste anmeldelser er bl.a. RevítaLash og M2 BEAUTÉ. Begge serummer giver allerede flotte resultater på blot 6 uger. Det kræver mere forberedelse men så har du dine helt egne og lækre vipper.

Et lille ekstra tip her fra – hold dig fra billige, falske Kina vipper. Varme, tårer og mange kram kan betyde, at dine vipper pludseligt ikke sidder helt hvor de skal – og ingen ønsker at se sine vipper sidde på tante Grethes kind.

Simply admire....: Foto: https://dk.pinterest.com/pin/161285230375395595/

1 2 3 4