40-diddeogmarc-2635


“Først og fremmest – tusind tusind mange gange tak for alt!

Vi fandt Betina og ”Maid of Honour” på bryllupsmessen 2015, og bookede Betina allerede i starten af vores bryllupsplanlægning – og det er den bedste beslutning vi har taget!
Vi startede ret tidligt med at planlægge, så vi kunne hygge omkring det og undgå stress. Allerede fra begyndelsen dog, blev vi mødt med en masse dårlig oplevelser netop fordi, at vi var i så god tid. Alt dette blev dog fuldstændig skubbet til side da Betina og hendes hold kom ind over planlægningen.
Betina lavede en skræddersyet bryllupspakke til os, som var tilpasset vores behov, og det vi ønskede hjælp med. Vi ønskede selv at planlægge vores bryllup, men følte at vi manglede en tovholder så vi ikke missede noget. Vi fik bl.a. hjælp til at finde lokation, blomster, kage m.m.
Betina er dybt professionel og var hele tiden tilgængelig på telefon og mail. Gennem hele vores forløb har vi haft en del uheldige episoder, og hver gang der opstod en krise, formåede Betina at løse det. Selv da vi pludselig stod uden præst 10 dage før brylluppet!
Betina hjalp bl.a. også med vores invitationer så de blev special lavet præcis som vi ønskede dem. Borddekorationerne, resten af slottet og kirken blev også pyntet af Betina, præcis som vi ønskede, og alt var koordineret så det matchede, og det så helt fantastisk ud!
Hele holdet stod også klar på selve dagen og var med frem til og med middagen, så vi bare kunne læne os tilbage og nyde dagen.
Betina er hamrende dygtigt og brænder virkelig for det hun laver. Der var ikke overset en eneste detalje på noget tidspunkt. Betina fangede lynhurtigt hvilken stil og stemning vi gerne ville have og hele vores vision for dagen. Vi har kun rosende ord om Betina og ”Maid of Honour” og kan absolut anbefale dem!

De kærligste hilsner
Didde og Marc”


Fotograf (sort/hvid): Malthe Ivarsson