Hvad skal jeg bruge en bryllupsarrangør til?
Nogen har den opfattelse at en bryllupsarrangør er alt for dyr og at man sagtens kan gøre det hele selv. Selvfølgelig kan man gøre det hele selv, men for de fleste er et bryllup den største fest de nogensinde har planlagt – og for mange er det den første fest. Det kan være svært at overskue, hvor man skal starte, i hvor god tid man skal gå i gang og hvor man kan finde det, man søger. En bryllupsarrangør kan guide jer igennem planlægningen, uanset om I lige skal i gang, eller I er gået i stå midt i planlægningen. For mange er det en befrielse at kunne læne sig tilbage og slappe af, mens bryllupsarrangøren ordner det praktiske omkring brylluppet. Hvis man vælger en bryllupsarrangør til at arrangere hele sit bryllup, kan man nyde de sjove ting som kjoleprøvning, kagesmagning og ikke mindst mere tid med hinanden, frem for at bruge tid på budgetter, research og kontrakter.
En bryllupsarrangør har erfaring med planlægning og kan guide jer igennem junglen af gode og dårlige leverandører.

Hvor ofte mødes vi og hvor?
Alle par får en indledende gratis samtale. Her taler vi om jeres tanker og idéer til jeres bryllupsplanlægning. Derefter sammensætter vi et tilbud til jer ud fra jeres ønsker. Antallet af møder aftaler vi efter nærmere forventningsafstemning mellem jer og os. Vi kan mødes på vores kontor i Hørsholm eller på Avenue Hotel på Frederiksberg. Dette aftaler vi indbyrdes. Der er også mulighed for at holde møder over Skype, telefon eller e-mail.

Hvad får jeg ud af at hyre Maid of Honour som arrangør?
Maid of Honour tilbyder unikke bryllupper, der skabes i samarbejde med jer som brudepar. Ud fra vores møder og løbende korrespondance tilretter vi brylluppet efter jeres ønsker. Det vigtigste for os er, at I ser tilbage på brylluppet med stor glæde og en fornemmelse af, at I har fået opfyldt alle jeres drømme. Hvert bryllup er personligt og I skal kunne mærke jer selv gennem hele forløbet, ligesom den store dag skal bære præg af, at det er lige netop jeres bryllup.

Hvad er priserne for en bryllupsarrangør?
Maid of Honour skræddersyr et tilbud til jer ud fra vores indledende samtale. Der er ikke to bryllupper, der er ens, og hvert brudepar har sine ønsker til farver, tema, budget, beliggenhed osv. Man kan ikke putte et bryllup ned i en standardpakke, hvorfor vi anbefaler at I kontakter os og får et samlet tilbud, der matcher jeres ønsker og økonomiske virkemidler._DSC2840