1461757704658Betina Sjöholm Rønne
Bryllupsarrangør, stifter og medejer
betina@maidofhonour.dk
Læs mere om Betina
Mit bedste råd til brudeparret: Nyd dagen! Tag kontakt til en bryllupsarrangør og mærk glæden ved at du kan slappe af og nyde din store dag.
Min bedste personlige oplevelse med bryllup: Jeg er vild med hvert eneste bryllup, jeg har været til. Det bedste personlige minde er mit eget bryllup – fra start til slut.
Yndlings kærlighedscitat: „All of me loves all of you” – John Legend
Det bedste ved at arbejde med bryllupper: At det slet ikke føles som et arbejde. Jeg elsker, at jeg hver eneste dag får lov at arbejde med glade mennesker, og at jeg kan være med til at skabe deres drømmebryllup. Og jeg elsker at være en del af det hele.
Mit eget bryllup: Jeg sagde ja til min mand i Vindinge Kirke i december 2015. Vi fejrede brylluppet med en hel weekend på Holckenhavn Slot, hvor vi samlede familie, venner og bekendte. Det var en drøm, der gik i opfyldelse, og jeg glemmer aldrig den stemning, følelse og kærlighed, der fyldte mig den weekend.
Min drømme bryllupsrejse: Vi tog 14 dage til Mallorca, som bestod af ren afslapning, sol og at nyde livet. Det var drømmen for mig!


1461757962568Rasmus Sjöholm Rønne
Bryllupskoordinator og medejer
rasmus@maidofhonour.dk


1461757461525Ann-Sofie Selmann
Bryllupskoordinator (trainee)
ann-sofie@maidofhonour.dk

Mit bedste råd til brudeparret: Nyd det!
Min bedste personlige oplevelse med bryllup: Et bryllups moment som har gjort stort indtryk på mig, var til nogle gode tætte venners bryllup i foråret 2014. Dagen var fuld af kærlighed og fantastisk stemning. Vi sluttede dagen/aften af med, i nattens mulm og mørke, at sende rispapirs lamper med lys afsted sammen med brudeparret. Rammerne var helt perfekte, der var kærlighed i luften, alle var i godt humør – der blev krammet og kysset, det var en fantastisk afslutning på en helt perfekt dag.
Yndlings kærlighedscitat: „Det gælder ikke om at finde en man kan leve med, men at finde en man ikke kan leve uden.“
Det bedste ved at arbejde med bryllupper: Det gør mig lykkelig helt ned i maven, når jeg kan se at min arbejdsindsats er med til at opfylde en drøm om det perfekte bryllup for brudeparret.
Mit eget bryllup: Jeg har den ultimative pigedrøm, om en skønne dag at blive gift på et vinslot i Sydfrankrig.
Min drømme bryllupsrejse: En smuk bounty ø bare min mand og jeg.


Camilla Julie Krøier
Bryllupskoordinator (trainee) / Designansvarlig
camilla@maidofhonour.dk

Mit bedste råd til brudeparret: Brug tid på planlægningen så I på dagen bare skal nyde den, den er så skrækkelig kort.
Min bedste personlige oplevelse med bryllup: De bedste bryllupper er dem hvor dagen er alt brudeparret har drømt om, lige meget om det er et slotsbryllup eller et sammenskudsgilde i haven.
Yndlings kærlighedscitat: “At være dybt elsket giver dig styrke, mens at være dybt forelsket giver dig mod” – Lao Tzu.
Det bedste ved at arbejde med bryllupper: At det pr definition er en glædens dag, en kærlighedens dag hvor alle er glade. Og det er en fantastisk ting at være med til at gøre dagen perfekt og uforglemmelig for brudeparret.
Mit eget bryllup: Jeg blev selv viet i 2014 i Jørlunde kirke med vidunderlig fejring på Skjalm Hvide Hotel efterfølgende


1461757403676Josephine Westergaard Jensen
Bryllupsassistent
josephine@maidofhonour.dk

Mit bedste råd til brudeparret: Nyd hvert et sekund, prøv så vidt muligt at lægge ansvaret fra dig/jer og nyd det i stedet for at stresse. Vi er her med et formål – at sørge for, at alt går som smurt.
Min bedste personlige oplevelse med bryllup: Da jeg overværede vores brudepar Lotte og Christoffer blive viet i fantastiske omgivelser på Mallorca. Et meget smukt og enestående øjeblik. Jeg fik noget i øjet den dag 😉
Yndlings kærlighedscitat: “Kærlighed er, når en anden persons lykke er vigtigere end din egen” – H. Jackson Brown Jr.
Det bedste ved at arbejde med bryllupper: Stemningen og folks glæde er en stor del af hvorfor jeg er glad for mit job. Men vigtigst af alt elsker jeg brudeparrets historie og at være vidne til deres ubetingede kærlighed til hinanden.
Mit eget bryllup: Eftersom jeg ikke er gift endnu vil mit ultimative drømmebryllup foregå på en vingård i Italien.
Min drømme bryllupsrejse: Maldiverne


1473310459395Luna Bo Christoffersen
Bryllupskoordinator (trainee)
luna@maidofhonour.dk

Mit bedste råd til brudeparret: Husk at nyde både bryllupsdagen og planlægningen, og spørg om hjælp, hvis I har brug for det. Jeres bryllup skal være en fornøjelse, ikke fyldt med bekymringer.
Min bedste personlige oplevelse med bryllup: De fleste brudepar vil gerne have et afslappet bryllup, hvor alle hygger sig. Det får man nemmest, hvis man ved, at der er styr på alle detaljer både før og under brylluppet.
Yndlings kærlighedscitat: “I love you to the moon and back”
Det bedste ved at arbejde med bryllupper: Er at kunne gøre drømme til virkelighed og være med på en af de bedste dage i brudeparrets liv.
Mit eget bryllup: Jeg vil gerne giftes på en sandstrand i Australien, men måske er det bedre med et sted, der er lidt tættere på Danmark.
Min drømme bryllupsrejse: Australien eller New Zealand – der er masser flot natur og kulturelle oplevelser.


 

Signe Juul Tietze Bennike
Bryllupsassistent
signeb@maidofhonour.dk

Mit bedste råd til brudeparret: Nyd dagen, slap af og lad nogle tag hånd om dagen så I ikke stresser med at alt skal være perfekt. Det bliver perfekt når I står i det!
Min bedste personlige oplevelse med bryllup: Personligt, har jeg aldrig været gæst til et bryllup andet end da jeg var barn, hvilket jeg svagt husker. Jeg har dog gennem de sidste to år været ude og lave mad samt serverer til mange bryllupper hvilket har givet mig stor erfaring med planlægning og koordinering. Det gjorde en klar forskel da jeg selv stod og skulle giftes i august 2016, hvor jeg fik mit livs største dag. Det hele var perfekt og jeg var så glad for alt det personale jeg havde hyret. Gå aldrig ned på det!
Yndlings kærlighedscitat: “Everything happens for a reason”.
Det bedste ved at arbejde med bryllupper: Kærligheden. Glæden i folks øjne og de store smil.
Mit eget bryllup: Jeg blev gift i Holte Kirke, afholdte reception i en have i Vedbæk hvorefter festen med 65 gæster blev afholdt i et stort lokale i Virum. Det hele var perfekt og lige efter vores ånd.
Min drømme bryllupsrejse: Vi mødte hinanden på ski, i Val d’Isere. Det er vores “andet hjem”, og vil derfor rigtig gerne tilbage med fuldt luksus når pengene er til det for at holde forsinket bryllupsrejse 🙂


1461757423194Tine Elise Kristensen
Bryllupsassistent
tine@maidofhonour.dk

Mit bedste råd til brudeparret: Nyd hvert et sekund og tag alle indtryk ind – for man siger jo, at bryllupsdagen går alt for hurtigt. Lad bryllupsarrangøren tage sig af alle detaljerne, imens I slapper af og bare er til stede i nu’et. Og hyr en fotograf og videograf til at forevige dagen i billeder og lyd.
Min bedste personlige oplevelse med bryllup: Bryllupper er oftest meget forskellige – det er altid noget af det spændende ved at være med som gæst. Det er sjovt at se, hvordan brudeparrets personligheder og drømme skinner klart igennem valg af location, tema, stil mm. Og fællesnævneren er jo altid den store kærlighed parret imellem, som skaber en dejlig stemning dagen igennem.
Yndlings kærlighedscitat: ”It’s amazing how one day someone walks into your life and you can’t remember how you ever lived without them”.
Det bedste ved at arbejde med bryllupper: Jeg kan rigtig gode lide, at to arbejdsdage ikke er ens. Hver gang en ny, kreativ agenda og en ny, spændende location – og så er stemningen på bryllupsdagen altid helt speciel. Vi har et rigtig godt samarbejde i teamet, og det er fantastisk at kunne gøre en forskel for brudeparret på deres store dag.
Mit eget bryllup: I Vor Frue Kirke i København. Jeg er meget fascineret af arkitekturen, lyset og stemningen. Og så har jeg en personlig relation til kirken, fx er min mormor og morfar blevet viet der.
Min drømme bryllupsrejse: Helt sikkert en rejse på tværs af USA. Vi lægger ud med shopping og kulturoplevelser i New York og ender til slut på Californiens solbeskinnede strande.