Betina Sjöholm Rønne er ejer af Maid of Honour. Nedenfor kan I læse mere om hende.
Idéen bag Maid of Honour startede for mange år siden med en pigedrøm om en dag at blive bryllupsarrangør. Jeg har med andre ord en medfødt passion for bryllupper og romantik, hvilket I også hurtigt vil opleve i mit arbejde med jeres bryllup.

Jeg har gennem de sidste 12 år fået erfaring med arrangementer og fester på forskellige niveauer, hvorfor jeg har opnået en solid viden og ro omkring det at skulle arrangere store fester. Derudover har jeg en del erfaring med planlægning af bryllupper. Dels gennem mit eget bryllup og dels gennem brudepar, der har benyttet sig af Maid of Honour de sidste par år. Jeg har stiftet bekendtskab med alt fra små til store bryllupper og inden for mange forskellige budgetklasser.
Blandt mit frivillige arbejde kan bl.a. nævnes, at jeg siden 2010 har arbejdet som by- og eventkoordinator på Kræftens Bekæmpelses Lyserød Lørdag.
Derudover har jeg mange års erfaring fra servicebranchen, hvorfor god service falder mig naturligt. Min indstilling er altid, at jeg yder mit bedste – og mere til!

Jeg er uddannet jurist, hvorfor I kan forvente en seriøs arrangør, der også går op i love og regler samt at skabe gode aftaler mellem mine brudepar og deres leverandører. Derudover er jeg under uddannelse som serviceøkonom, fordi jeg lægger vægt på konstant at holde mit vidensniveau højt inden for servicebranchen og planlægning af events.

Jeg holder mig løbende opdateret omkring nyeste trends og søger konstant inspiration og nye idéer. I kan følge Maid of Honour på Pinterest og se, hvad jeg bliver inspireret af.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt Maid of Honour er en bryllupsarrangør for dig, så tag et kig forbi vores Facebookside eller Instagram og bliv inspireret af vores opslag og billeder, eller giv os et kald. Jeg er sikker på, at vi vil kunne tilbyde dig den service, som du går og drømmer om.

Du kan også her på siden finde inspiration i tidligere bryllupper hos Maid of Honour.

Hvis du ikke er på udkig efter en bryllupsarrangør, men til gengæld står over for at arrangere polterabend, barnedåb, baby shower, rund fødselsdag eller firmafest, så tag også gerne kontakt til os. Vi har bred erfaring med afholdelse af dette, så ingen opgave vil være for stor eller lille til Maid of Honour.

Betina

Betina er medlem af Dansk Iværksætterforening

DIF-logo-RGB