Louise & Nicklas – 23. juni 2018
“Gennemført var det må jeg sige, et så fantastisk havebryllup har jeg ikke oplevet før. Der var bla. lejet en telt i særklasse, de havde personlige kokke i køkkenet, som tilberedte og anrettede alt maden, et tjenerhold der gik op i de helt små detaljer, såsom hvor høj musikken skulle være i teltet for at gæsterne skulle kunne høre hinanden under middagen, og mange mange andre ting. Det var en super fed dag som også var fyldt med mange gode øjeblikke, som i kan se her. 
Læs mere her: https://www.claussall.com/blog/2018/7/1/louise-nicklas

Fotograf: https://www.claussall.com/
Location: Luksustelte og A Table Story


Maria & Thomas – 12. maj 2018

“Tusind tak for jeres store hjælp. Uden jer var vores bryllup aldrig blevet så fuldendt. Det har været en fornøjelse at lære jer at kende.” 

Fotograf: http://www.voresstoredag.dk
Location: Holckenhavn Slot


Hannah & Anders – 16. december 2017

Cecilie & Mustafa – 3. december 2017

Location: Moltkes Palæ


Verena & Guido – 15. juli 2017

Location: Rungstedgaard


Nika & Lasse – 8. juli 2017

“Amazing service! Very very satisfied.
Betina and her team were so amazing and we were very very pleased with their work on our wedding. We got married in the barn (laden) of Sonnerupgaard in July and Maid of honour did a fantastic job with decorations of the venue, table setting and the ceremony. Our flower arch was 10 times better than what I sent to Betina from Pinterest for inspiration ? She is a true professional, but besides that, simply a lovely human to work with. She really listens to your wishes, needs, understands your budget and does her absolut best to offer the best possible service. We are so happy that we chose Maid of Honour for our special day and would recommend this team to everyone!” 

Fotograf: http://www.bryllupsshoot.dk
Location: Sonnerupgaard Gods


Natasha & Mads – 17. juni 2017
Best wedding decision we made!

We are so thrilled with Maid of Honour and could not recommend this company more highly. Betina and Rasmus made sure our whole wedding day ran smoothly – and allowed us to have a completely worry free experience. We so much appreciate their professionalism, attention to detail, kindness and bilingualism! Out wedding day was exactly as we planned it and much of that is thanks to their incredible assistance. We also want to thank them for providing such assistance to our guests – one of whom took a tumble and needed some medical help, Betina was so helpful to him and his family, and I didn’t even find out about the incident until the next day (he is 100% ok now!) In short – they seamlessly coordinated the bits we planned for and the bits we didn’t plan for. Thank you so much to you both.” 

Location: Hindsgavl Slot


Marianne & Luke – 10. juni 2017

“Kære Betina og crew! Tusind tak for alt! Du havde kun et par uger til at finde catering, florist, guitarist og en masse andet og du fandt det helt rigtige. Under receptionen var det en gave i sig selv at kunne lægge det hele fra os og bare nyde dagen, fordi vi kunne se at du havde tjek på det hele. Det er de bedste penge vi har givet ud til brylluppet! Desuden er du bare så sød og nede på jorden og at arbejde med Jeg ønsker jer alle al succes i fremtiden!” 

Se flere billeder her: https://www.voresstoredag.net/frilandsmuseet-vielse-og-bryllupsfest-paa-studenterkilden/

Fotograf: http://www.voresstoredag.dk
Location: Frilandsmuseet


Ingrid & Anis – 27. maj 2017

Fotograf: https://bryllupsfotograf-koebenhavn.dk/
Location: Liseleje


Maia & Pelle – 20. maj 2017

“Super god og venlig service!
Min mand og jeg havde svært ved at overskue alle de mange detaljer, der er til et bryllup, og valgte derfor, at vi gerne ville have en bryllupsplanlægger. Efter at have mødt Maid of Honour til en bryllupsmesse, var vi ikke i tvivl om, at det skulle være dem. Vi ville primært have hjælp til koordination på selve dagen, men fik også en masse hjælp til planlægningen. Betina er så sød, og det var bare rigtig rart at have hende og hendes team med på dagen. Vi følte virkelig vores bryllup var i sikre hænder, og vi behøvede ikke bekymre os om noget. Op til brylluppet havde vi også nogle problemer med forskellige leverandører, men hver eneste gang der var den mindste krise, var Betina klar og fandt en løsning. Det har virkelig været guld værd, og vi så glade for at have valgt Maid of Honour!”
 

“Klart anbefalelsesværdig og kyndig rådgivning, søde mennesker der til fulde formår at sikre et super arrangement. Man er i gode hænder og pengene er i allerhøjeste grad givet godt ud, hvis man har brug for hjælp til den store dag og godt vil kunne nyde den med ro 

Fotograf: http://www.korsholmphotography.dk/
Location: Esrum Kloster


Nina & Niclas – 1. april 2017

“Det hele var smukt, perfekt og dejligt! Vi har begge været så taknemlige for Betinas hjælp. Hun tilbyder alt fra bare en enkelt samtale til hjælp med det hele! 
Overvej det virkelig hvis du skal holde et bryllup. En bryllupsplanlægger er ikke kun for stenrige mennesker der skal holde bryllup på et slot i Frankrig. Det er også bare for sådan nogle som mig og Niclas der holder det på Spisehuset i Kødbyen. 

Tak Betina!”

Se mere her: https://ninaq.dk/2017/04/10/skoenne-betina/ og her https://ninaq.dk/2017/04/12/mand-og-kone/

Fotograf: http://rye-aamand.dk/
Location: Spisehuset


Lotte & Christoffer – 17. september 2016

“DANMARKS BEDSTE WEDDING PLANNER: Uovertruffen service, dygtig og professionel

DRØMMEBRYLLUP PÅ MALLORCA, 17/9 2016Vi er ubeskriveligt glade for hjælpen fra Betina og resten af Maid of Honour (herefter MoH). Vi havde et bryllup, der var fuldstændig, som vi ønskede os; ord som fortryllende og eventyrlig er, omend lidt kliche-agtige, meget passende for vores bryllup på Mallorca, og det ikke mindst takket være Betina og MoH.

Jeg ville beskrive Betina og MoH med flg. ord:
– ekstremt imødekommende
– rolig og professionel
– hurtigt-reagerende 
– møder folk, hvor de er
– hurtigt til at opfatte en vision og til – ud fra det – at finde de rigtige virkemidler
– fleksibel
– tålmodig og lyttende
– altid forberedt
– meget ærlig og gennemsigtig i sit arbejde
– affordable (i mangel af et bedre dansk ord)

VIGTIG NOTE: På kun 7 måneder, planlagde jeg – sammen med Betina – vores bryllup på Mallorca. Brylluppet bestod udelukkende af leverandører og andre spanske “vendors”, som ingen af os havde arbejdet med før, herunder:
– hotel (hvor middagen og festen foregik)
– receptions-venue
– violinist (til vielsen)
– oppyntning på strand og i middags-område
– musik under middagen
– DJ
– mad
– guitarudlejning
– blomster-folk (brudebuket, bord-dekoration)

Betina løftede opgaven på en fuldstændig uovertruffen måde, og forventningsafstemningen var tydelig under hele forløbet. At planlægge et bryllup med de forudsætninger (herunder en så kort tidsramme) er en stor opgave, og vi er for evigt taknemmelige og meget positivt overraskede over resultatet. Umiddelbart virker det til, at intet er umuligt for Betina og MoH – hvis løsningen synes langt væk, finder de den alligevel!

>> Med andre ord ville vi give MoH 10 stjerner, hvis vi kunne <<“

Fotograf: Vicki McLeod
Location: Gran Melia de Mar, Mallorca


Ditte & Daniel – 3. september 2016

Location: Danhostel Helsingør / Skjalm Hvide Hotel


Mette & Jens Jacob – 3. september 2016

“Jeg har kun lovprisning til over for Maid of Honour. De pyntede lokalet op til vores bryllup, og jeg blev mødt af en utrolig god service, kreativitet og fleksibilitet. Resultatet blev smagfuldt og smukt, og jeg giver mine varmeste anbefalinger!”

Location: Ledreborg Slot Herthadalen


Sandra & Mikkel – 20. august 2016

Location: Rungstedgaard


Didde & Marc – 6. august 2016

Betina er dybt professionel og var hele tiden tilgængelig på telefon og mail. Gennem hele vores forløb har vi haft en del uheldige episoder, og hver gang der opstod en krise, formåede Betina at løse det. Selv da vi pludselig stod uden præst 10 dage før brylluppet! 
Betina hjalp bl.a. også med vores invitationer så de blev special lavet præcis som vi ønskede dem. Borddekorationerne, resten af slottet og kirken blev også pyntet af Betina, præcis som vi ønskede, og alt var koordineret så det matchede, og det så helt fantastisk ud! Hele holdet stod også klar på selve dagen og var med frem til og med middagen, så vi bare kunne læne os tilbage og nyde dagen. Betina er hamrende dygtigt og brænder virkelig for det hun laver. Der var ikke overset en eneste detalje på noget tidspunkt. Betina fangede lynhurtigt hvilken stil og stemning vi gerne ville have og hele vores vision for dagen. Vi har kun rosende ord om Betina og ”Maid of Honour” og kan absolut anbefale dem!”

Fotograf: Malthe Ivarsson
Location: Havreholm Slot


Charlotte & Carsten – 2. juli 2016

“Vi fik hjælp af Maid of Honour den 2. juli 2016. Det har vi på ingen måde fortrudt.
Betina har været virkelig dygtig og professionel gennem hele vores planlægning og senere i udførelsen af bryllupsreceptionen. Hun har været til rådighed fra dag 1 af og ingen problemer eller spørgsmål var for store. Vi endte med at få et have bryllup som selv hvis der havde kæmpe byger, ikke ville have haft nogen betydning. Betina lå vitterlig på knæ for at duppe min kjole fin inden vi tog til fotografering, helt af sig selv. Der er virkelig service på. Hendes assistenter gjorde virkelig også et rigtig godt job, med alt fra opfyldning, til at holde styr på mine 6 brudebørn, inden vi skulle op af havegangen, igen virkelig god service. Jeg kan klart anbefale Betina og hendes team som virkelig ydede mere end man kunne forvente!”

Fotograf: Henrik Hildebrandt
Location: Privat have


Tinna & Kasper – 18. juni 2016

“Betina er utrolig dygtig til sit arbejde og har hjulpet os med alt fra invitationer til oppyntning og koordinering på selve dagen. Vi har været så taknemlige for Betinas assistance og havde aldrig fundet rundt i denne jungle af bryllupsmuligheder uden hendes hjælp. Vi fik det perfekte bryllup og Betina og hendes assistenter gjorde alle et fantastisk stykke arbejde for at vi kunne smide tøjlerne og bare nyde festen. Vi kan på det varmeste anbefale Betina og har svært ved at forestille os, at man ville kunne finde en mere kompetent service end hos Betina ved Maid of Honour. Tusind tak for alt.”

Fotograf: Custom Weddings
Location: Brorsons Kirke / Kulturhuset Islands Brygge


Sanne & Simon – 11. juni 2016

“Vi kan helt klart anbefale Maid of Honour. 
De er et meget professionel team. Der er alle steder uden man opdager det. De er så rolige og neutral med en kanon overblik over ting. 
Bedre sagt ens højre hånd når man har brug for dem. 
Med de varmeste anbefalinger fra Simon & Sanne”


Malene & Andreas – 28. maj 2016

“Tusind, tusind tak skal du have. Det var bare en fantastisk dag og det var en super fin reception du havde skruet sammen. Vi er meget trætte, men utrolig glade over, at have fået den perfekte dag. Du har virkelig betydet meget i vores planlægning, så tak for det. Vores gæster var meget glade for dine assistenters måde at være på også. Så også ros til dem.”


Katarina & Dan – 28. maj 2016

“I forbindelse med vores bryllup, tog vi en beslutning om at få vores indbydelser, og senere bordkort/menukort lavet af Betina fra Maid of Honour. Vi havde set flere af de ting Betina havde lavet og vi var vilde med hendes stil. Vi sendte hende billeder som inspiration, og retur sendte hun os lige det vi ønskede. Vi modtog indbydelser, der var helt perfekte og som var netop den stil vi havde haft i hovedet. Det var virkelig en byrde der blev taget af vores skuldre, ikke selv at skulle sidde med diy opgaver, men i stedet kunne overlade dem sikkert i Betinas hænder. Det er bestemt ikke sidste gang vi benytter hende, og vi kan kun på det varmeste anbefale denne dygtige og varme person som hjælper til andres bryllupper.”


Pia & Mark – 26. marts 2016

“Tusind tak for din indsats til vores bryllup, det var virkelig en gave at have dig og din hjælp på dagen!”
“Kan stærkt anbefale Betina og “Maid of honour” Uanset hvilken slags bryllup og hvilken størrelse så er Betina en fantastisk sparringspartner, som skaber overblik og kan hjælpe med at rammesætte det bryllup man ønsker. På dagen var hun en afgørende faktor for at min mand og jeg havde ro i maven og kunne nyde dagen. Tak for indsatsen Betina og co!”

Fotograf: Marine Gastineau
Location: Restaurant Lynetten


Betina & Rasmus – 12. december 2015

”Betina og Rasmus’ decemberbryllup udgjorde en eventyrlig, uforglemmelig oplevelse fra start til slut. Ingenting var overladt til tilfældighederne. Fx var blomsterdekorationer og pynt smukt tilpasset slottets fantastiske, historiske rammer. Som gæst/ven følte man sig i høj grad værdsat. Bordkortet indeholdt en sød og personlig hilsen fra brudeparret, og weekenden igennem blev vi forkælet med fine, små overraskelser. Det var ganske overdådigt og imponerende – og alligevel meget kærligt og personligt. Et bryllup, som man med garanti kun kommer til at opleve én gang i sit liv.”

Fotograf: http://www.voresstoredag.dk
Location: Holckenhavn Slot


Anna Lisa & Gustav – 30. august 2015

“I found Betina’s website in an online search, as I was looking for someone to help me manage all of the plans that I had started to make. She was unbelievable! It took her no time to get her head around what we wanted and most importantly, to take charge of everything for us. I never imagined that a wedding day could be so relaxed and fun (I have only heard warnings and horror stories) but our day ended up being better than we could have wished for. There was not a single moment that we were stressed. She managed everything, from locations, flowers, parting gifts, my dress, every minute of the day… right down to making sure my kids looked great and were happy. Thank you, Betina, we will always remember you as one of the most important decisions we made for the most successful wedding day!”

Fotograf: Malthe Ivarsson
Location: Carl Jacobsens Have / Admiral Hotel


Annemette & Ebbe – 30. august 2015

“Min mand og jeg vandt en pakke hos Maid of Honour via Bryllupsklar.dk. Da vi slet ikke havde regnet med at vinde, var der faktisk allerede en del ting der var på plads til vores bryllup. Vi har dog stadig fået stor glæde af Maid of Honour, da vi i stedet for at bruge mange af vores timer på møder, fik en masse af de timer brugt på praktiske ting dagen før brylluppet (oppyntning, klargørelse, osv.) og på selve dagen (oppyntning, tage imod gæster, sørge for drikkevarer og mad på bordene). Hjælpen før og især under vores reception var helt uundværlig! Generelt var det dejligt at have en med det store overblik og med erfaring. Dette var også en stor hjælp til planlægningsmøderne, hvor Betina kom med gode råd. Hun hjalp os bl.a. med at booke en bus til at transportere hele bryllupsselskabet, og det var utrolig befriende ikke at skulle bekymre sig om at få det arrangeret selv. Maid of Honour gjorde et fantastisk stykke arbejde og vi følte os meget trygge ved at overdrage noget af planlægningen til Betina.”

Fotograf: Johannes Bonde
Location: Privat have


Anne-Marie & Anders – 30. maj 2015

“Det har været en kæmpe lettelse at have Betina med i vores bryllupsplanlægning. Vi kommer begge fra Jylland, og havde ikke rigtig nogen idé om, hvordan vi skulle gribe hele planlægningen an her i København.
Vi mødte Betina til Bryllupsmessen i Bella Centret på et tidspunkt, hvor vi ikke helt var klar over, hvordan vi skulle få det hele til at passe sammen, hvordan vi skulle få tid til at planlægge det hele, eller hvor vi skulle holde festen. Betina hjalp os med at finde lokalet til festen, hun foretog de opkald der skulle til, sammenlignede priser, og hun var vores generelle overblik over planlægningen, sådan at vi selv kunne koncentrere os om de finere detaljer. Hun lavede vores invitationer, bordkort, dækkede bord og pyntede op til festen og var der nogle timer før og efter gæsternes ankomst. Det gav os en stor ro at have hende med ind over hele arrangementet, og det har helt sikkert sparet os en masse på stress-kontoen! Betina er umådelig professionel og tillidsvækkende, og hun lytter til ens ønsker, så man får den fest man gerne vil have i overensstemmelse med budgettet. Vi vil varmt anbefale hende til alle, som har brug for én til at bevare overblikket over bryllupsplanlægningen. Uanset om det bare drejer sig om hendes hjælp til at finde et festlokale, eller om det er hele pakken. Det kan i den grad betale sig!”

Fotograf: Ulrik Gilberg
Location: Kun Kant