1464513021050


“Vi mødte Betina på bryllupsmesse i januar 2015 og blev med det samme interesseret i hendes koncept om, at man kan få hjælp til selv den mindste opgave. Netop dét, at man ikke skal købe et “helt” bryllup, var lige noget for os.

Vi startede egentlig bare med at få Betina til at gennemgå vores 3-4 forskellige tidsplaner med budgetter, for at finde ud af, om vi skulle booke hele kroen eller kun et lokale, men det endte med, at vi også bookede Maid of Honour til at stå for vores bryllupskagereception efter kirken, i sognegården, da vi alligevel manglede folk til dette.
Betina var fra starten meget professionel, struktureret og samtidig personlig og varm. Jeg følte virkelig, at vores bryllup var vigtigt for hende og at de detaljer, man selv går så meget op i, også var vigtige for hende.
Betinas bryllupsmappe blev faktisk efterhånden rygraden i min planlægning og vi kan kun rose Betina for det store arbejde og al den tid, hun har lagt i vores bryllup.

Vi holdt vores bryllup d. 28. maj 2016, hvor Betina og flere af hendes assistenter stod for at pynte lokale, servere bryllupskage og rydde op efterfølgende. Der var rigtig fint pyntet op, lige i stil med det aftalte (dog var der 2 pomponer, der gik i udu undervejs, lidt ærgerligt).
Men servicen var i top og der var styr på alle de små ting, som vi havde aftalt. Betina reddede os også lige med at skaffe champagneglas til 60 personer og pomponer som man kan leje gennem Maid og Honour. Derudover sørgede hun for blomster og duge og det kostede ikke særligt meget oveni.

Vi havde en fantastisk dag og takker Maid og Honour for deres store indsats.”
– Malene & Andreas